luni, 25 februarie 2013

Virginitatea la femei-1

Autor: tashu
Pentru multe dintre voi articolul acesta nu-si are rostul. Cititi cu sufletul, macar copiii vostri pot fi salvati.
Ati auzit de Telegonie? S-o luam incet: e vorba despre genetica cuantica. Asta demonstreaza cum Primul partener sexual din viata unei femei este tatal genetic al copiilor ei. Retineti detaliul, nu tatal biologic, ci cel Genetic. De aici reiese faptul ca, indiferent de barbatul cu care o femeie face copii, tatal genetic de drept este primul partener din viata acesteia. Ba mai mult, fiecare cordaci trecut printre cracii tai contribuie la dezvoltarea structurii ADN-ului copiilor tai.
Exemplul cel mai concludent este atunci când s-a încercat împerecherea unei iepe pursânge cu un mascul de zebra. Bineînţeles că nu a rezultat nimic pentru că genomurile celor două specii sunt incompatibile, dar mai târziu, când aceeaşi iapă a fost împerecheată cu un cal, spre surprinderea tuturor, mânjii au ieşit vărgaţi. Această întâmplare este punctul de pornire al teoriei telegoniei.
Cromozomii au capacitatea de a memora informaţie nu doar pe cale materială, ci şi pe cale ondulatorie, prin undele emise de molecule şi de atomi. Cercetările  au arătat că într-o iapă în care au ajuns spermatozoizii unei zebre, au rămas o vreme acolo, apoi  s-au ventilat.
Rămaşi sub formă de corpusculi  ondulatorii, de unde, de informaţii care rămân în memoria celulelor şi  aceştia ies la iveală mai târziu. În mod identic stau lucrurile şi în genetică umană. Un alt caz aparent straniu a fost explicat de geneticienii care au asistat la venirea pe lume a  unui copil negru  rezultat dintr-un cuplu de albi. Pentru că primul iubit al mamei fusese de culoare, informaţia genetică rămasă intactă a influenţat structura genetică al copilului, chiar dacă acesta a fost conceput cu un alb.
Martira a neamului romanesc, aceasta Ecaterina  Teodoroiu a pulelor, aflata in  slujba barbatilor romani.
Telegonia este o realitate, chiar dacă ne place sau nu, iar corpul uman se supune unor legi stricte din punct de vedere genetic. Biologii moderni găsesc explicaţia fenomenului telegoniei, prin “allele”, o secvenţă reprezentată de poziţia ocupată de un număr din codul ADN în cromozom (cei care-s medici stiu despre ce vorbesc). Aceste secvenţe de ADN alcătuiesc codul unei gene, iar un set de “allele” dau genotipul individual. Mai explicit şi mai pe scurt, primul bărbat din viaţa unei femei poate avea nişte secvenţe dominante care să se “lipească” de secvenţe din cromozomii femeii, producând un efect mai târziu. “Al lele”, cum se pronunţă conform dicţionarului Encarta, posibil de origine protolatina, seamănă al naibii de mult cu vorba românească străveche “al lelei”, când este vorba despre un copil cu tata incert. În concluzie, telegonia caută să demonstreze că păstrarea virginităţii până la căsătorie, nu e doar un principiu moral, ci şi genetic.
Mai pe romaneste, combinarea a mii de gene preluate din sperma nenumaratelor pule perindate in vaginul tau, combinare ce presupune preluarea a jde boli cu transmisie genetica( ereditara) duc la declinul cognitiv al rasei umane. Declinul nostru intelectual este strans legat de mutatiile genetice negative. Tradus, inseamna cu cit sinteti voi mai curve, cu atit urmasii vostri sint mai prosti. Capisci?
De asta vom disparea ca natie, vom fi asimilati. Oricum sintem din ce in ce mai putini, mai handicapati si mai bolnavi, cu un sistem imunitar de rahat. De asta sinteti infertile, sterpe, in urma babiloniei genetice din pizdele voastre si a avorturilor pe care le aveti la activ. Acum intelegi, micuta mea cititoare, de ce trebuie sa tii pravalia inchisa? E greu, tentatiile sint mari. Peste tot in jurul nostru, pizdaraia ne sufoca. Asta e pretul platit pentru libertatea de a fi boarfa.
Americanii au realizat monstruozitatea asta si au inceput sa inlocuiasca, in scoli, lectiile de educatie sexuala, cu cele despre castitate, despre autocontrol, despre cum sa te pazesti in fata atitor provocari. 
Stiu, ti-o doresti mama copiilor tai. Chip nobil, angelic, inteligent. Si asa de sfioasa, de rusinoasa, ca-si ascunde  trasaturile sub sapca. Ca sa nu mai spun ce pizda mica si strimta pare sa aiba: ca urechea de elefant, pardon, de la ac.
Nu poti sa te regulezi ca bezmetica pina la 30 de ani, apoi sa te cumintesti si sa nasti un copil. Iar tu, Grigore, sa te miri de ce plodul tau a iesit la fel de urit ca instalatorul vostru, si la fel de prost ca postasul. Desi, tu, tatal biologic, esti un mascul alfa. Sau te miri de ce copiii tai mostenesc tot felul de boli "inexplicabile"! Pai le au de la fostii iubiti ai "doamnei" tale!
De asta tiganii au mai mult creier decit noi. De asta au atita vitalitate, sint caliti, au sistem imunitar net superior. De asta dispretuiesc (intemeiat) romancele, numindu-le curve de doi bani. Pentru ca femeile lor sint virgine cind se marita si au ciugulit o singura maciuca. Pentru ca nu sar, precum gimnastele, din pula in pula.
Nu conteaza ce spun toate feminizdele ce-si vomita frustrarile si ura impotriva barbatilor, invatindu-va sa fiti depravate, chipurile sa va traiti viata.
I-am intors spatele lui Dumnezeu, l-am legat la ochi, sa nu vada mocirla si putregaiul care ne-au cuprins.
Am pastrat toate traditiile cretine, fara valoare, atunci cind ne casatorim: dansul gainii, dansul prosoapelor, furatul miresei...in schimb am exclus ce era mai valoros si mai sanatos: sa arati cersaful care demonstreaza ca femeia ta a fost casta, pura. Femeia ar trebui sa fie onoarea unui barbat. Dar ea, cu pizda labartata, cu burta la gura, intra in biserica, imbracata in alb, culoarea puritatii si, jurind strimb unui dumnezeu traditional, se pregateste deja pentru urmatorul divort.
La ce intri in biserica imbracata in alb, cind din toate orificiile tale se ridica un miros pestilential, cind esti un focar de infectie, si faci gargara cu un kil de clor, ca sa nu mai mirosi a pula?
Virginitatea pina la nunta este unica modalitate de implinire a casniciei. Stiinta si tehnica moderna vin sa confirme ceea ce Dumnezeu ne invata de mii de ani.  Dar cine sa-l asculte? Citi dintre noi ne-am nascut si-am crescut in familii adevarate de crestini? Asta ar fi fost sansa si salvarea noastra! Asta e salvarea pentru copii nostri, macar!
Intelegi acum, micuta mea, ca intre coapsele tale fabuloase sta sanatatea fizica si mintala a Romaniei?
Intelegi acum de ce tu esti miezul din pizda?

Va urma





14 comentarii:

  1. Multumesc pentru informatie. Muream prost si nu stiam de teleagonie. Ma duc sa-i fut una peste cap cu articolul tau, la "prietena" mea. Ca toate-s SH, ca masinile nemtesti. De-as fi sanatos la cate pule le cutreiera, as fi nemuritor.
    Plec sa-mi caut sotie virgina. Vorbesc cu tac-su, o iau de la gradinita. Radem, glumim, dar scroafa bipeda nu se mai da jos din copac.

    RăspundețiȘtergere
  2. Terente, Terente....tot prost mori...e TELEGONIE, NU TELEAGONIE!! Si ma-ta pare-se ca a fost SH.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana,Ana...tot curva mori...am scris teleagonie pentru ca reprezinta agonia voastra, a pizdelor care infulecati banane cu curul, nu numai cu gura. Jura-te ca te-ai maritat virgina! Sau te pomenesti ca inca mai esti virgina...
      Din pacate asta sunteti,SH-uri. Nu pe mine trebuie sa fii suparata, ca nu eu te-am aruncat in pule.

      Ștergere
    2. Daca erai aşa deştept, precum pretinzi, foloseai ghilimelele sa arăţi că ai înţeles despre ce-i vorba. Cât despre mine, nu trage concluzii pripite...la tine era concludent. :))

      Ștergere
  3. Tashu, aici nu sunt de acord cu principiul acesta al "telegoniei"! Hai sa luam, logic, alta varianta! Atatea cazuri care se rezolva pe baza adn-ului! Si dupa 30 ani se afla violatorul, criminalul! Daca este sa fim de acord cu principiul "rezonantei" celulelor, care mi se pare total hilar, inseamna ca un acuzat de viol, omor, ar putea recurge la aceasta "descoperire" si sa zica ca : "nu eu am violat-o pe aia, ci mosi stramosii, dar au vibrat celule! " Sa fim seriosi, adn-ul este un cod genetic, tu ai acest adn din unirea cromozomilor tata si mama, nimeni nu mai este ca tine! Nici gemenii monozigoti nu sunt identici! Sunt atatea boli genetice , daca aceste boli ar putea fi rezolvate doar prin "influenta" , ar fi o chestie! Terente, nu se justifica "furia" (prostia ta)! Si nu sunt "pizda"! Ana,eu cand nu inteleg, prefer sa tac malc! Observator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu faza ca doi albi s-au trezit cu un copil negru, da-mi voie sa nu cred zeci de mi de "americanisme", zeci de relatari despre extraterestii si despre fantome! Tashu, stau si ma intreb cum de taranii nostri din care ne tragem nu au vazut o fantoma sau un extra? Eminescu trebuia sa descrie o fantoma fara drept de apel! Americanii sunt nebuni din nastere, la ei mai pluseaza si un joint, o heroina, un alcool, etc, ! Problema este nu ca americanii sunt nebuni, problema este ca incearca sa ne "dileasca" si pe noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema nu este la americani, ca nu ei sunt cu telegonia, ci rusii, savantii rusi, asa ca si eu zic rusilor s-o lase mai ,,moale,, cu theoria asta,la fel si cu cea ,,de ce ne albeste parul,, a lui Mecinikov, vezi Doamne aerul e de vina....

      Ștergere
  5. Nu sunt de acord cu "mersul din sula in sula , sau din pasarica in pasarica", sentimentele primeaza si ce poti cladi cu persoana aleasa! Dar nici nu sunt extremist! Observator

    RăspundețiȘtergere
  6. Tashu, scrie un articol, articolul II, cu virginitatea la barbati! Sa vedem ce iese!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pot merge pe teoria ta doar in sensul acesta: curva/curvar esti, asa iti "educi " si plozii! Dar la nivel genetic, neah! Genele alele pe care le amintesti dau , spre ex: variatia culorii ochilor, dar mai departe de atat nu ajung, pt ca genetic nu au cum! Noi suntem facuti la fel toti, toti avem acelasi adn, doar ca secventele noastre difera si numarul de cromozomi si influentele exetrne si nr de circumvolutiuni! Deci zic "PAS" total acestei teorii! Observator

    RăspundețiȘtergere
  8. Bai da ce te faci daca cei care se perinda prin pizda uneia, is mai frumosi si mai destepti decat ala cu care ajunge sa faca copii. Mergi sa le multumesti barbatilor dinainte ca datorita lor ai niste copii care nu-s prosti si urati ca tine? Multumesti la Dumnezo pt Telegonie? In plus ce femeie crezi tu ca poate fi satisfacuta de glumele de barbati ce suntem majoritatea dintre noi care futem 3 minute si vrem o statuie pt realizarea noastra. Iti zic eu. Nici una. Ii imposibil biologic ca o femeie sa fie satisfacuta de labele triste care-s barbatii zilelor noastre. Si asta pt ca in loc sa-nvete continenta si sa inteleaga femeia fac pe moralistii. La modul sincer si fara intentia sa te jignesc eu sunt sigur ca prostia ta este mai periculoasa pt declinul cognitiv al speciei umane decat futaiurile care le incriminezi tu. Si revin: Cum ei presupus tu ca femeile se fut numa cu prosti si urati si vezi doamne ala cu care face copii ii frumosu si desteptu care ia teapa. In realitate ii invers. Pt ca barbati dupa care se pisa femeile pe ele is aia fermecatori si care fut bine. Cu astia te va insela nevasta ... nu cu instalatoru urat si prost.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga ANONIMULE, vad ca esti avocatul curvelor. E bine pentru ele sa aiba prin preajma spalati pe creier, asa ca tine. Iti doresc sa te insori, sa ai copii, sa imbatrinesti si sa crapi alaturi de o femeie care si-a facut himenoplastie, sa se dea inocenta. Conform neuronului tau obosit, femeile sint curve pentru ca noi, barbatii din ziua de azi, sintem labe triste, moraliste. Divorteaza in masa, din cauza ca barbatii "e porci". Isi arata uterul in ziare si la TV, ca-s eu misogin. Se prostitueaza si au nevoie de test ADN, pentru a afla cine e tatal bastarzilor lor, ca-s eu moralist...
    Bortele lor sint focare de infectie, au impinzit Europa, natalitatea a scazut, ne stingem ca natie, sintem campioni la boli venerice, pentru ca-s eu bulangiu, am ceva cu femeile astea minunate, pe care le lingi in pizda. Ti-am acceptat comentariul, sa vada si altii cit esti de idiot.

    RăspundețiȘtergere
  10. Tashu, are si anonim dreptate din punctul lui de vedere! El isi apara "interesul mic"! Singur se numeste"laba trista" si mai pluseaza ca "fute 3 minute"! Problema este ca nu a inteles mesajul textului tau " Stop depravarii" si a luat-o personal! :) Cred totusi ca este o doamna fara o "scula" demna! :)Observator

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pefrecta dreptate, Observatorule! El striga "Da, Curvelor! Sa am si eu ce fute". Dar nu vede dincolo de interesul lui meschin. Cum ar gindi daca ar fi tatal unei fete de doar 13 ani? Ar fi fericit sa stie ca orice labagiu, cu putina vraja pe el, si-ar bate joc de ea? Cum ar fi sa aiba o nevasta traita si "muncita" la bordel sau pe centura? Aud? Ar fi mindru, fericit, implinit?
      Daca din doua articole scrise pe aceasta tema tu intelegi ca important este doar sa ai tu ce fute, e clar ca nu vezi dincolo de instinctul tau primar.

      Ștergere